Top 100 Duitse bezienswaardigheden

Top 100 Duitse bezienswaardigheden 9

Het kasteel van Heidelberg staat op dit moment op nummer 1 in de top 100.

Er is een nieuwe app met de top 100 van Duitse bezienswaardigheden. De top 100 is samengesteld met een online-enquête waar bezoekers van Duitsland naar hun top 3 gevraagd werd. In de top 100 die daaruit is gekomen staan toeristische attracties uit alle zestien deelstaten. Je kan met de app ook nieuws en actualiteiten over het vakantieland Duitsland lezen en je krijgt mobiele kortingsbonnen waarmee je voordeliger naar diverse bezienswaardigheden kan. De app is beschikbaar in het Duits en het Engels.

Naast de app is er ook een Facebook pagina waar je heen kan om de ranglijst te bekijken. Deze lijst, waarin de bezienswaardigheden zijn opgenomen in volgorde van populariteit, wordt aan de hand van check-ins op Facebook Places de hele tijd geactualiseerd. Ook kun je commentaar geven en een bezochte bezienswaardigheid bij anderen aanbevelen. Via de ‘share’-functie kun je de app-inhoud delen met je Facebook-vrienden.

Hier kun je de app downloaden en voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.