Armin geeft Disneyland top-verjaardagsfeest

Mickey keek vannacht tevreden naar de drukte in het park.


Zo’n 7000 Nederlanders waren vannacht aanwezig bij het 20e verjaardagsfeest van Disneyland Paris. Tijdens het feest, dat in samenwerking met Radio 538 werd gegeven, presenteerde Armin van Buuren live zijn radioprogramma ‘A State Of Trance’. Vervolgens gaf hij een live set van meer dan 1,5 uur in het Walt Disney Studios Park. Alle spectaculaire attracties waren exclusief voor deze gelegenheid geopend.

De kaarten voor het verjaardagsfeest waren gratis verkrijgbaar bij 538. Nooit eerder gaf Disneyland Paris zo’n groot gratis feest in haar Parken. Vanaf een podium in het Walt Disney Studios Park zorgden Armin samen met 538 collega Jens Timmermans voor een swingend optreden. Binnen enkele uren werd #ASOTDisney binnen Nederland trending topic op twitter.

Ook bekende Nederlanders, waaronder Hanna Verboom, Miss Montreal, de casts van Goede Tijden Slechte Tijden en SpangaS, Kim Feenstra en de familie Froger waren op het verjaardagsfeest aanwezig. ‘Disney’s 20th Birthday Party’ is één van de Nederlandse initatieven om de 20e verjaardag van Disneyland Paris te vieren. Disneyland Paris mocht op 12 april 2012 twintig kaarsjes uitblazen en viert het hele jaar feest. Nog tot en met maart 2013 wordt deze verjaardag gevierd met onder andere Disney Dreams!, de nieuwste avondshow.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.