Bavaria geeft een feestje

Bavaria geeft een feestje 9
Een product hebben is niet meer voldoende tegenwoordig. Je moet er een imago aan geven, een smoel. Alles draait om je eigen sfeer, wil de klant daar bij horen? En daarvoor moet je evenementen houden. Brouwerij Bavaria doet dat met een eerste eigen festival op het terrein van de bouwerij in het Brabantse Lieshout. De opbouw van dit zogenaamde Zo. Festival is in volle gang. Bavaria liet alvast een voorproefje zien van het spektakel dat op zaterdag 22 september op het brouwerijterrein plaats zal vinden. De organisatie gaf met het in gebruik nemen van een levensgrote bierautomaat het officiële startsein voor de opbouw. De Bierautomaat, waarbij bezoekers op een zeer bijzondere manier worden voorzien van een Bavaria biertje en een ludiek bijpassend item, zal op 22 september een prominente plek op het festivalterrein krijgen.

Hoofdpodium
De volledige line-up voor het hoofdpodium is inmiddels bekend. Naast Chef’Special, de Coen en Sander Show, The Flexican & MC Sef en Don Diablo zullen ook Kraak en Smaak, Memphis Maniacs, Billy the Kit en Dimaro acte de présence geven. Het programma start om 13:00 uur met Funkmaster B en wordt afgesloten met een spectaculaire eindshow. Naast het hoofdpodium zijn er nog verschillende creatieve belevenissen te vinden op het Zo. Festival, in het zogeheten Creative Circus. Hier kunnen bezoekers genieten van een glas Bavaria in onder andere de Bierentuin of de Knotsgekke Kroeg en is er voor een klein gezelschap de mogelijkheid om een kort mini-festival op het dak van Brouwhuis 3 te beleven.

Lokale helden
Op het Zo. Festival is ook plaats voor lokale helden. Via de website van het festival konden talenten zich inschrijven om hun act op het Zo. Festival te vertonen. De organisatie heeft inmiddels een keuze gemaakt. Op 22 september zullen o.a. MC Ipkiss, Wilqo, We are A-R, DVVD en Showtackers & Weavel (allen uit de Gemeente Laarbeek) op een nog geheime locatie op het festivalterrein laten zien wat ze in huis hebben. Meer info over het Zo. Festival en over het verkrijgen van kaarten is te vinden op www.facebook.com/zofestival en op www.bavaria.nl/zofestival

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.