Boer op weg naar Zuid-Afrika


Ik weeet eigenlijk niet of bovenstaande en onderstaande spotjes ook op de tv te zien zijn, maar leuk zijn ze in ieder geval wel. Ze gaan over een Nederlandse boer die als voorbereiding op zijn reis naar Afrika hier bijvoorbeeld oefent in wild water kano-varen. “Zuid-Afrika lanceert 1 oktober haar nieuwe campagne ‘Are you ready for South Africa?!’, waarin reizen met een hoofdletter A voor Avontuur centraal staan. Boer Driek is de uitdaging alvast aangegaan en bereidt zich op zijn manier voor. In deze nieuwe, interactieve campagne dagen drie Zuid-Afrikanen de Nederlandse reiziger uit om actief en avontuurlijk Zuid-Afrika te ontdekken; te land, ter zee en in de lucht. Voor stoere types een kans om te grijpen. Ben jij klaar voor Zuid-Afrika?! Vul je virtuele koffer door de vragen te beantwoorden, zoek een teamgenoot en kom zo steeds dichterbij jouw Zuid-Afrika avontuur. De negen teams met de hoogste scores worden uitgenodigd om zondag 21 oktober ‘live’ de uitdaging met elkaar aan te gaan. Drie teams winnen een geweldige reis naar Zuid-Afrika en ontdekken zelf wat Zuid-Afrika avontuurlijke reizigers te bieden heeft”, zo meldt het persbericht.

Kijk ook op:
www.mijnzuidafrika.nl en www.readyforsouthafrica.nl

Boer op weg naar Zuid-Afrika 8

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.