Dit weekend: Tv-studio’s kijken

Nog op zoek naar een uitje dit weekend? Waarom niet kijken bij de studio’s in Hilversum?


Nieuwsgierig naar waar al die tv-programma’s waar je het hele jaar naar kijkt vandaan komen? Dan heb je vandaag en morgen de kans om een kijkje achter de schermen te nemen. Op 1 en 2 september 2012 zijn namelijk de Open Studio Dagen op het Media Park in Hilversum.

Heb jij de nieuwe decors van Life4you, RTL Boulevard en Voetbal International al gezien? Tijdens de Open Studio Dagen kun je de studio’s in het echt bewonderen. In studio 23 zie jij als eerste het decor van het nieuwe programma Studio MAX Live en kun je op zondag voor één keer de uitzending van Perstribune bijwonen met speciale gasten Elsemieke Havenga en Tineke de Nooij.

Nog meer radio hoor en zie je in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Speciaal voor OSD radio werken bekende DJ’s van verschillende radiozenders als Q-Music, Radio538, 3FM en SlamFM samen. In het Beeld en Geluid kun je natuurlijk ook naar de Experience en de tentoonstelling over André van Duin bezoeken.

Tijdens de Open Studio Dagen kom je op plekken die normaal gesproken voor het publiek verborgen blijven. Hier ontdek je hoe radio en televisie gemaakt wordt. Zo onthult Ron Boszhard je de geheimen van het Media Park in de film Van Idee tot TVee. Ga je zelf aan de slag tijdens verschillende workshops en ben jij één van de sterren op de ‘Walk of Fame’. Voor de kinderen is er een speciale Media Kids tour waarmee prijzen te winnen zijn. De Open Studio Dagen worden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Hilversum, Beeld en Geluid, omroep MAX, TCN Media Park, HV partners en Hilversum Events.

De Open Studio Dagen zijn gratis toegankelijk en een belevenis voor het hele gezin. Op zaterdag en zondag ben je van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur (toegang tot 16.30 uur). Kijk voor meer informatie en het uitgebreide programma-aanbod op www.openstudiodagen.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.