Eerste editie ‘Winter Utrecht’

Eerste editie ‘Winter Utrecht’ 8

De eerste editie van Winter Utrecht gaat op 17 oktober van start.

In Utrecht gaan, voor de eerste keer, alle winterevenementen samenwerken. Onder de naam ‘Winter Utrecht’ wordt het aanbod van activiteiten in de winterperiode samengevoegd in de periode tussen 17 november en 13 januari. Je kan je als organisator van een evenement tot 8 oktober aanmelden. Winter Utrecht gaat in het derde weekend van november van start met de intocht van Sinterklaas en het 22e Smartlappenfestival.
“Deze zomer bleek dat veel partijen ontzettend enthousiast zijn over het idee om de winterevenementen samen te brengen onder één noemer en zo een einde te maken aan de versplintering”, zegt bedenker Michiel van der Schaaf van Utrecht Marketing.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.