Facebook-app Whatsgo gelanceerd

Facebook-app Whatsgo gelanceerd 8

De Whatsgo-app op Facebook laat je kan zien welke evenementen er bij jou in de buurt zijn en waar je vrienden heen gaan.

Zou het niet handig zijn als je een overzicht had van alle dingen die dit weekeind te doen zijn? En dat je ook al zou weten naar welke van die feestjes/festivals/concerten je vrienden gaan? Ja dat zou heel handig zijn. En daarom is er de Whatsgo-app gemaakt. De app houdt je op de hoogte van evenementen in de buurt en laat zien waar je vrienden heengaan. Je kan zelf aangeven waar je voorkeur naar uitgaat, zo laat de app alleen evenementen zien waar je in geïnteresseerd bent.

Whatsgo wil met de app vraag en aanbod van activiteiten via social media dichter bij elkaar brengen. : “Met Whatsgo ben je altijd op de hoogte van wat er bij jou in de buurt te doen is. Whatsgo gaat veel verder dan de mogelijkheden die Facebook biedt. Zo kun je op elk moment op web en mobiel een overzicht krijgen van de leuke activiteiten in je buurt. Whatsgo stelt je locatie én interesses centraal. Je kunt zelf aangeven in welke categorieën je wilt zoeken en heel gemakkelijk activiteiten delen en vrienden hiervoor uitnodigen.” zegt Marcel Eilering, mede-oprichter van Whatsgo.

“De afgelopen tijd hebben wij veel positieve reacties gehad van zowel gebruikers als ondernemers die via Whatsgo hun activiteiten promoten. Dankzij hun feedback hebben we enkele verbeteringen door kunnen voeren. Zo zijn locaties permanent zichtbaar, ook als ze op dat moment geen aanbod van activiteiten hebben. Voor ons is nu het juiste moment om officieel live te gaan, ook omdat in september traditioneel het culturele seizoen geopend wordt. We verwachten dan ook dat het aantal activiteiten flink zal gaan groeien de komende tijd.” zegt Eilering.

Om zelf de app te proberen ga je naar de website of naar de Facebookpagina.

 

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.