Flaneren met Minnie Mouse-schoenen

Flaneren met Minnie Mouse-schoenen 11
De volgende vakantie langs de boulevard flaneren met échte Minnie Mouse-schoenen? Het kan, maar dan moet je er wel diep voor in de buidel tasten. Troost: Het geld gaat naar een goed doel. Op eBay.co.uk/minniemouse kan tot 23 september geboden worden op de unieke ‘Minnie Mouse Must Haves’. De collectie bestaat uit twaalf verschillende kledingsstukken en accessoires geïnspireerd op de iconische Minnie Mouse, gemaakt in samenwerking met elf bekende designers: de Nederlander Michael van der Ham, Giles, Meadham Kirchhoff, Richard Nicoll, Piers Atkinson, Bunney, Husam el Odeh in samenwerking met Luke Hersheson, Katie Hillier, Lulu Guinness, Tatty Devine en Terry de Havilland.

Elke ‘Minnie Mouse Must Have’ wordt geveild op eBay voor een goed doel. Zo krijgen mode-en Disneyfans de kans om een unieke ‘one-off Minnie Mouse-geïnspireerde creatie’ te bezitten. De opbrengst van de veiling doneert Disney aan BFC/Bazaar Fashion Arts Foundation, een initatief van de Britse Fashion Council die de relatie tussen de creatieve industrieën probeert te voeden en Londen’s reputatie voor mode-innovatie probeert te onderhouden.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.