Disneyland Parijs viert 20-jarig bestaan

Disneyland Parijs viert zijn 20-jarig bestaan in het Walt Disney Studios Park.

Disneyland Parijs bestaat 2o jaar en dat gaan ze goed vieren. Het feest is in het Walt Disney Studios Park en ze doen het samen met Radio 538. Op de avond zijn alle attracties geopend en om het helemaal spectaculair te maken komt Armin van Buuren draaien. De studio van 538 verplaats voor een keer naar het park zodat Armin ook live zijn radioshow ‘A State Of Trance’ kan presenteren. Voor de avond moet je je wel aanmelden via de website van radio 538.

Het Walt Disney Studios Park opent om 21.30 uur haar poorten en vanaf dat moment zijn de attracties geopend. Om 22.00 uur presenteert Armin live uit het Park zijn radioshow ‘A State of Trance’. Voor alle thuisblijvers is de radio-uitzending van A State Of Trance van 22.00 tot 00.00 uur ook te zien op TV 538. Na het radioprogramma treedt Armin speciaal voor alle aanwezigen op met een live set midden in het Walt Disney Studios Park. De avond eindigt om 02.00 uur.

Vanaf aanstaande maandag maken luisteraars van Radio 538 een hele week in elk programma kans op een verzorgd verblijf in Disneyland Paris, uiteraard inclusief vip kaarten voor het optreden van Armin van Buuren. De vip verblijven zijn te winnen maar de exclusieve avondopenstelling inclusief optreden is gratis toegankelijk voor “alle” luisteraars van Radio 538, zodra zij zich aanmelden via Radio538.nl. Er is echter wel een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Ga naar de website van 538 om je aan te melden of naar de website van Disney voor meer informatie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.