Gratis naar Kampeer en Caravanbeurs

Bezoekers tijdens de Kampeer- en Caravan-Jaarbeurs. Foto: Elkedagvakantie

Bezoekers tijdens de Kampeer- en Caravan-Jaarbeurs. Foto: Elkedagvakantie

PS: De actie voor 2016 staat hier.

Elke Dag Vakantie.nl mag tien toegangskaarten tot de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, die van 19 t/m 23 oktober 2012 in Jaarbeurs Utrecht gehouden wordt, weggeven. Omdat in je eentje gaan niks is, doen we het zo: 5 x 2 kaarten gaan er uit (waarde: 32,50 euro). Wat moet je er voor doen om die thuisgestuurd te krijgen? Simpel: Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter vóór 30 september en hou daarna je eigen tijdlijn in de gaten. Uit alle mensen die zich zo (tussen 17 september en 30 september) gemeld hebben kiezen we vijf winnaars. We melden ons direct daarna in de tijdlijn van de winnaars waarna die tot 5 oktober de tijd hebben om te reageren en de kaarten per post verstuurd worden. [NB: De kaarten bevatten een code die je online voor je bezoek moet activeren! Voordeel: Je kunt dan zo langs de kassa doorlopen.]

Wat kun je verwachten op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs? De talloze liefhebbers kunnen rekenen op veel nieuws en introducties, sfeer en beleving op de beurs die wordt omlijst met inspirerende activiteiten, demonstraties, presentaties, veilingen en verkiezingen. Nagenoeg alle belangrijke merken zijn aanwezig met de laatste collecties slim uitgedokterde en prachtig vormgegeven kampeerauto’s en caravans, vouwwagens/tenttrailers, voortenten, onderdelen en accessoires. Tenten zijn niet in het aanbod opgenomen. Uiteraard is weer recente informatie beschikbaar van brancheorganisaties en van in toerisme gespecialiseerde partijen. In de vijf hallen van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs kunnen de bezoekers op gezellige terrassen met elk een eigen landenthema genieten van een toepasselijk hapje of drankje en even de benen strekken.

‘Kraak de Camper Kluis’
Bezoekers kunnen temidden van het kampeerauto- en caravanaanbod in hal 7 meedoen aan het ‘Kraak de Camper Kluis’ en kans maken op twee weken gratis gebruik van een topmerk camper. De spelregels zijn heel eenvoudig: bemachtig een van de gratis kluiscodes die bij de beursentrees gratis worden uitgedeeld en check of de kluis kan worden gekraakt. Het centraal in deze hal gesitueerde terras ademt de sfeer van de toenemend populaire vakantiebestemming Duitsland.
In hal 8 zullen de talloze liefhebbers van Frankrijk zich weer even in ‘la douce France’ wanen op het volledig in stijl ingerichte terras in de doorloop naar hal 9. Deze hal is het domein van de vouwwagenenthousiasten. De bezoekers vinden hier tevens de traditioneel drukbezochte Kampeershop. Ook voor deze hal en hal 10 staan de nodige activiteiten op stapel.

Verkiezingen
Hal 10 biedt een compleet overzicht van onderdelen en accessoires en heeft als rustpunt een terras wat totaal is ingericht met camping meubilair. In deze hal is tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs de bekendmaking van de Kampeerauto van het Jaar, een prestigieuze verkiezing op initiatief van de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC). Het beurspubliek vormt de jury en kan stemmen op een van de genomineerde campers die over de beurs verspreid staan. Ook de KCK, de Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB, houdt belangrijke verkiezingen, want professionals uit de branche kiezen de Caravan en Camper van het Jaar. De winnaars van deze vakprijzen zijn in hal 10 te bewonderen op de stand van de KCK.

Tapas en paella’s
Te midden van het aanbod in hal 11 vinden de bezoekers als extra attracties onder andere het Spaanse terras, met huisgemaakte tapas, paella’s en andere versnaperingen, en een nostalgische presentatie van de Oldtimer Caravan Club. Deze sympathieke vereniging van bezitters van kampeerwagens van 25 jaar en ouder en heeft als doel om deze historische recreatievoertuigen in goede, kampeerwaardige, gebruiksklare en verkeersveilige conditie te houden. Dus niet oppoetsen en in de showroom zetten, maar gewoon er mee kamperen.
Ook voor de demonstraties Koken op de camping, van pizza’s tot wentelteefjes en van tosti’s tot chocolade muffins, is in hal 11 ruimte gereserveerd. Want kamperen en barbecueën zijn synoniem aan elkaar. Professionele koks demonstreren dat koken op de camping geen beperkingen kent. De bezoekers kunnen zelf ervaren hoe de meest uiteenlopende gerechten volgens het nieuwe camping koken kunnen worden bereid en heerlijk proeven.

Veiling
Hal 12 omvat vooral campers en exposanten in het segment toerisme waar bezoekers zich kunnen oriënteren op de volgende vakantiebestemming of deze al boeken. Het terras wordt helemaal vormgegeven in het thema Benelux, al vele jaren de eerst gekozen bestemming van Nederlanders die er met kampeerauto of caravan op uit trekken. Hier worden bovendien de altijd populaire en druk bezocht veilingen gehouden, waar een groot aantal door tientallen bedrijven ter beschikking gestelde kampeerproducten in de wacht kunnen worden gesleept, variërend van een handige accessoire tot complete tenten.

Speciale activiteiten: proefritten met campers, praktische en technische tips, Koken op de Camping, veilingen met leuke prijzen, ‘Kraak de Camper Kluis’ met kans op twee weken gratis gebruik van een topmerk camper, gezellige terrassen in landensferen, verkiezing van de Kampeerauto van het Jaar door de Nederlandse Kampeerauto Club, de Caravan en Camper van het Jaar verkiezing door de ANWB/Kampeer en Caravan Kampioen. Op het buitenterrein is voor beursbezoekers met een kampeerauto een speciale camperparkeerplaats ingericht.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs: 19 t/m 23 oktober 2012 in Jaarbeurs Utrecht. Openingstijden: dagelijks van 10.00-18.00 uur. Voor toegangskaarten met korting zie www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl. Kaarten aan de kassa 16,25 euro.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.