Gratis skiën in Kitzbüheler Alpen

Overnachten in een iglo behoort ook tot de mogelijkheden in het Kitzbüheler Alpen. Je zou dit natuurlijk ook alleen je eerste of laatste nachtje kunnen doen.


De eerste sneeuw is alweer gevallen in de Kitzbüheler Alpen – Brixental in Oostenrijk (Tirol). Na de ruim 965.000 overnachtingen afgelopen jaar, waarvan 37% uit Nederland, bereid het sneeuwzekere skigebied zich voor op aankomend winterseizoen. Als kick-off geven de Kitzbüheler Alpen speciaal voor de Nederlandse markt meerdere 6-daagse skipassen voor 2012/2013 weg ter waarde van 232 euro per stuk. Kijk hier voor de voorwaarden. De prijsuitreiking is eind oktober.

“Brixental is onder de Nederlanders erg populair. We vinden het belangrijk dat ze blijven komen, ook in financieel moeilijkere tijden. Temeer omdat wintersport niet alleen een sportieve buitenvakantie is, maar ook families samenbrengt. Met deze actie komen we graag een stukje tegemoet,” aldus Elisabeth Sohm marketing manager Kitzbüheler Alpen – Brixental.

Het skigebied Kitzbühel-Kirchberg en de Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental behoren tot de grootste en modernste skigebieden van Europa. Zo zijn veel stoeltjesliften en gondels uitgerust met verwarmingselementen. Met ruim 430 km pistes in alle moeilijkheidsgradaties is het gebied geschikt voor beginners, families en cracks. Het winterseizoen start op uiterlijk 8 december 2012. Het op ongeveer 800 meter gelegen Brixental beslaat de drie dorpen Brixen im Thale, Kirchberg en Westendorf. Ingebed tussen de bergmassieven van de Hohe Salve en de Kitzbüheler Horn. Het hoogste punt ligt op 2444 meter. Brixental is vanaf de nabijgelegen luchthavens Innsbruck, Salzburg en München goed te bereiken. Kijk voor meer informatie op www.kitzbuehel-alpen.com en download de gratis Smartphone App.

De vraag op Facebook blijkt moeilijk te vinden (hij is al flink naar onderen gezakt), daarom maar even een screenshot, zodat iedereen weet waar het over gaat en wat je moet doen.

Er ligt nu alweer verse sneeuw in Oostenrijk.

[ADVERTENTIE] Bent u van plan om deze winter te gaan skiën in Brixental of één van de andere skigebieden in Oostenrijk? Vergelijk dan voordat u gaat wintersporten in Oostenrijk de prijzen van hotels en appartementen in alle populaire bestemmingen. Zo verblijft u tijdens uw skivakantie voordelig in plaatsen als Zell am See, Mayrhofen en Hinterglemm.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.