Gratis skiles voor de jeugd

Deze winter krijgen kinderen gratis skiles bij Arosa.

Wil je deze winter met je kinderen op skivakantie? Dan is het misschien een goed idee om te boeken bij Arosa. Als je namelijk meer dan twee nachten verblijft in een van hun accommodaties dan krijgen alle kinderen t/m 17 gratis ski- en snowboardlessen. Dat is nog eens geld besparen. De actie is begonnen om het skiniveau van de kinderen te bevorderen en de veiligheid op de pistes te vergroten.

“Onze skischolen behoren tot de beste van Zwitserland en vormen daarmee een belangrijke toegevoegde waarde voor Arosa,” aldus Pascal Jenny, directeur van Arosa Tourismus. Naast het prijsvoordeel van de actie beklemtoont hij: “als kinderen tijdens hun jeugd goed leren skiën en snowboarden, hebben zij daar de rest van hun leven profijt van. Wij willen dit stimuleren en hebben daarom deze samenwerking opgezet met skischolen en accommodatieverschaffers”.

De gratis groepslessen kunnen direct bij de skischool geboekt worden, onder vermelding van de gegevens van het kind, de naam van het hotel of appartement en de periode van het verblijf. Bij een bevestiging hiervan geeft de accommodatieverschaffer een voucher op de dag van aankomst, die bij de skischool ingeleverd kan worden. Om zeker te zijn van plaatsing is het verstandig zo vroeg mogelijk te boeken. Het aanbod is geldig voor kinderen die geboren zijn in 1995 of later, ook bij boekingen die via een touroperator of reisbureau zijn gedaan.

Voor meer informatie over deze actie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.