Grootste oldtimerbeurs van Belgie

Op de oldtimerbeurs zijn alle merken oude auto’s te vinden, zoals deze Mercedes.

De 28e Dreamcar International oldtimerbeurs is zaterdag 20 en zondag 21 oktober in de Nekkerhal te Mechelen. Op deze beurs zijn alle bekende merken zoals Rolls Royce, Ferrari, Porsche te zien. Maar naast deze auto’s zijn ook ‘gewone’ merken als de Fiat en de Trabant aanwezig. Er zijn niet alleen maar auto’s: er is ook een ruilbeurs, onderdelen, boeken, folders, miniaturen, automobilia, informatie voor restauratie, ruim 40 oldtimerclubs, auto’s en motoren te bekijken. Naast auto’s is ook aandacht voor vrachtwagens, landbouw- en militaire voertuigen uit een eeuw autogeschiedenis.

De beurs is allebei de dagen geopend van 9.30 tot 18.00. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.