Hamshorst Beste Bed & Breakfast

Hamshorst Beste Bed & Breakfast  8

Scandinavische sfeer bij de Hamshorst.


Bed & Breakfast Hamshorst in De Lutte in Overijssel is vandaag uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2012. De winnaar behaalde dit jaar de meeste punten in het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts en scoorde daarnaast uitmuntende gastenreviews. De jaarlijkse verkiezing van het Beste Bed & Breakfast van Nederland is een initiatief van Stichting Bed & Breakfast Nederland in samenwerking met Bedandbreakfast.nl.

Bed & Breakfast Hamshorst is gevestigd in een energie- en CO2-neutraal houten gebouw, verscholen in het Twentse coulisselandschap. “De eigenaren koppelen luxe zoals een Finse buitensauna en een jacuzzi aan een uitstekende gastvrijheid. Gasten roemen de Scandinavische sfeer, het warme onthaal en het uitgebreide ontbijt. Niet voor niets scoort de Hamshorst in de reviews op www.bedandbreakfast.nl gemiddeld een 9,4”, zegt Hanny Hoedemaker, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

B&B Hamshorst wint in de categorie van B&B’s met 5 tulpen: de hoogste kwaliteitscategorie van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Op de tweede plaats in deze categorie staat het luxueuze bed & breakfast Résidence La Vie en Rose in het Limburgse dorp Lottum, vorig jaar verkozen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland. Op de derde plaats is geëindigd het sfeervolle appartement B&B Buinerstee in het Drentse plaatsje Buinerveen.

Winnaars 1 t/m 4 tulpen
Ook in de kwaliteitscategorieën van 1 tot en met 4 tulpen zijn dinsdag de beste B&B’s van Nederland bekendgemaakt. Dit zijn de winnaars:

Winnaars 4 tulpen
1e prijs: B&B De Paasloërhof in Paasloo, Overijssel
2e prijs: De Wroeter in Epe, Gelderland
3e prijs: Landhuis De Leijen in Hensbroek, Noord-Holland

Winnaars 3 tulpen
1e prijs: B&B Landleven in Hellevoetsluis, Zuid-Holland
2e prijs: Beijersland in Gendt, Gelderland
3e prijs: Amica Bed and Breakfast in Zonnemaire, Zeeland

Winnaars 2 tulpen
1e prijs: De Appelgaard in Culemborg, Gelderland
2e prijs: B&B Onder de Toren in Enkhuizen, Noord-Holland
3e prijs: Bed & Breakfast Mandersloot in Maarsbergen, Utrecht

Winnaars 1 tulp
1e prijs: Allekes-inn in Berlicum, Noord-Brabant
2e prijs: Meursside in Delft, Zuid-Holland
3e prijs: Motorschip Elisabeth in Leeuwarden, Friesland

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.