Hotelgids met voordelige hotels

Hotelgids met voordelige hotels 8

Een van de hotels uit de gids is Hotel Beau Sejour in Zwitserland.

Er is een nieuwe hotelgids uit waarin je voordelige hotels kan vinden in Zwitserland. Deze hotels bieden het hele jaar een vaste prijs, ook in het hoogseizoen. Hierdoor hebben de hotels een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Er is keus uit meer dan 200 hotels in diverse comfortklassen, van 1 tot 4 sterren. De gids is uitgebracht door Zwitserland Toerisme in samenwerking met de Zwitserse horeca-organisatie GastroSuisse. De hotels liggen verspreid over heel Zwitserland, in de bergen, aan de meren of in de stad. Ze zijn geschikt voor vakantiegangers en bezoekers die voor zaken in Zwitserland zijn

De hotelgids PreisWerte Hotels vermeldt vier prijsklassen: 50, 65, 80 of 90 Zwitserse Francs per persoon per nacht inclusief ontbijt, op basis van een tweepersoonskamer. Kamers kunnen online of per telefoon geboekt worden. De deelnemende hotels hebben zich verplicht om altijd de vaste prijzen te berekenen. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.