K3-weekenden in Plopsaland

K3-weekenden in Plopsaland 9
K3 is een grote publiekstrekker van Studio100. Ze lokken niet alleen publiek naar de zalen, maar nu ook naar het pretpark van dezelfde onderneming. In december verschijnt de nieuwe K3-film “Bengeltjes”, het eerste bioscoopavontuur van Josje. In september en oktober zijn de meiden van de populaire groep K3 een aantal weekenden te zien en te horen in Plopsaland de Panne. Op verzoek van Plopsaland roept Peter Langhout Reizen alle (B)engeltjes van Nederland en K3-fans op om in september en oktober richting Plopsaland de Panne te gaan. De organisatie biedt in samenwerking met Plopsaland speciale K3-weekenden aan.

“Plopsaland is al jaren enorm populair. In de meivakantie en zomermaanden boeken veel gezinnen vanuit Nederland een weekendje Plopsaland via onze organisatie”, aldus Kirsten Huizingh (ook een “k”) die verantwoordelijk is voor onder meer alle pretpark reizen binnen Europa. “Plopsaland is een actieve organisatie. Tijdens het hele seizoen organiseren zij tal van activiteiten. Zo waren er in juli speciale Mega Mindy en Piet Piraat avondshows en komt het park komende winter met speciale Sinterklaas en- kerstshows.”, aldus Kirsten. “Op 15 en 16 september viert het park de verjaardag van Kabouter Plop en daarna staan de speciale K3-weekenden gepland. Karen, Kristel en Josje zijn aanwezig in het park en zingen dan hun grootste hits. Een uitgelezen moment voor K3-fans om richting Plopsaland te gaan!”

Het is algemeen bekend dat mensen steeds vaker een weekendje weg of korte vakantie boeken. “Binnen de korte vakanties zijn de pretparken enorm populair”, aldus Kirsten. “Arrangementen en korte vakanties naar Parijs en Disneyland Paris spannen de kroon binnen het pretparksegment, maar ook Plopsaland, Movie Park Germany en Wunderland Kalkar zijn populair bij veel Nederlanders.”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.