Maffe muts voor dutjes op luchthaven

Maffe muts voor dutjes op luchthaven 8

Slapen in je eigen cocon. Foto: Kickstarter


Een bedrijf uit Londen heeft de Ostrich Pillow ontwikkeld, waarmee je je makkelijker af kunt sluiten van licht en omgevingsgeluiden. Daarmee zou het bijvoorbeeld een uitkomst moeten zijn om te dutten in roerige vliegtuighallen, terwijl je wacht op je volgende vlucht. De muts is nog niet te koop. Hij staat nog drie weken in de etalage bij de site Kickstarter, waar het wacht op voldoende steun om in productie genomen te worden.

Het kussen schijnt lekker zacht te zijn van binnen en kan bijvoorbeeld gebruikt worden om een 20 minuten ‘powernap’ te nemen op kantoor. Er zit een gat in de voorkant voor de ademhaling en twee gaten van boven waar je je handen in kan steken als je je hoofd op een tafel laat rusten. De ontwerpers hebben een jaar aan het product gewerkt en hebben het naar eigen zeggen naar volle tevredenheid gebruikt op luchthavens. Waar ze echter geen antwoord op geven is waar je het kussen moet laten, want als we het zo zien zal het gauw de helft van je handbagage-ruimte innemen.

0

One Response

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.