Mode-hotel in Arnhem

Een van de kamers in het Modehotel. Foto: Hotel Modez


Waarom ook niet? Een hotel helemaal over mode. Ongetwijfeld is daar een markt voor als je bedenkt hoeveel mensen in modebladen en shows op de catwalk geïnteresseerd zijn. Vandaag is in de Arnhemse wijk Klarendal het modehotel Hotel Modez geopend. Alle ruimtes in het hotel hebben iets met mode. De gasten ontbijten zo’n beetje in de werkkamer van een couturier. De lift is een soort modemuseum die gebruikers bij elke verdieping langs modefotografie en illustraties leidt. De twintig kamers in het hotel zijn ingericht door modeontwerpers. De prijzen per nacht liggen tussen 85,50 euro voor een eenpersoonskamer en 159 euro voor een suite.

Hieronder beeld van het hotel in aanbouw (nog maar een maand geleden geschoten, dus er is verschrikkelijk veel gedaan in de tussenliggende tijd!)

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.