Niet meer in de rij staan voor skipas

Niet meer in de rij staan voor skipas 9

Je kunt nu van tevoren je ski-pas thuisgestuurd krijgen.

Mensen die op wintersport gaan willen niet in de rij staan voor het ophalen van je ski-pas, dat blijkt uit onderzoek onder eigen klanten van Het huis van Frankrijk. Daarom starten ze een proef, ze sturen je ski-pas op. Je krijgt de pas thuis gestuurd op hetzelfde moment dat je ook alle andere reisinformatie toegestuurd krijgt. Dit geldt voor alle grote skigebieden en voor alle soorten skipassen die vooraf boekbaar zijn.

Een andere nieuwtje dit wintersportseizoen is het Ski&Wellness arrangement. Dan kun je naast het skiien ook gebruik maken van het zwembad en de wellness voorzieningen. Je verblijft dan in CCH Residences met eigen wellnesscenter. Dit aanbod geldt alleen buiten de schoolvakanties.

Voor meer informatie ga je naar de website

.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.