Nieuwe attractie in Sun City

Het Lost City doolhof is de nieuwe attractie in Sun City in Zuid-Afrika.

Sun City in Zuid-Afrika heeft er een nieuwe attractie bij: een doolhof. Het doolhof heet Lost City en is  2420 m2 groot. Het is het grootste permanente doolhof op het zuidelijk halfrond. Het doolhof is gebouwd met kunstmatige stenen, rots en hout. Het moet je het idee geven dat je op een archeologische opgraving bent, vandaar Lost City. Een bezoek aan het doolhof kost ongeveer 2 uur, maar dan moet je niet verdwalen. Ook ’s avonds is het doolhof open, dan is het verlicht met fakkels. In het centrum van het doolhof ligt een schaduwrijk zitgedeelte, een kleine bar en zijn er toiletvoorzieningen. De Maze is dagelijks geopend van 9 tot 22 uur.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.