Nieuwe FarmCamps in Zeeland

Bij FarmCamps kun je kamperen op een werkend boerenbedrijf.

Er zijn twee nieuwe locaties toegevoegd aan het aanbod van FarmCamps namelijk FarmCamps Mariekerke in Meliskerke en FarmCamps De Kamperhoek in Vogelwaarde allebei in Zeeland. Het idee achter FarmCamps is dat je in een safaritent slaapt op het terrein van een werkende boerderij. Tijdens het kamperen kun je helpen op het boerenbedrijf.

De Kamperhoek in Vogelwaarde is een akkerbouwbedrijf dat wordt gerund en bewoond door boer Huub, boerin Martine en hun drie jonge kinderen. Bij elke tent staat een moestuin die de kinderen die komen kamperen zelf mogen verzorgen. Andere dingen die je kan doen zijn vliegeren, ezels verzorgen, op stap met de boerin en zien hoe suikerbieten, tarwe en bruinen bonen worden verbouwd. Deze locatie ligt dichtbij het strand in het verdronken land van Saeftinghe.

Mariekerke is een schapenmelkerij, akkerbouw- en rundveebedrijf. Op het bedrijf woont gezin De Korte, dat vier kinderen onder de twaalf jaar heeft. Samen met de boerin kunnen kinderen hier hun eigen kaas maken. Daarnaast is er een maïsdoolhof en een ‘wilde bloemen pluk tuin’. Je kan ook de omgeving in: het strand, Middelburg en Neeltje Jans liggen op fietsafstand. Bijzonder aan deze FarmCamps locatie is dat de zondagsrust hier in acht wordt gehouden.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.