Nieuwe website voor groepsuitjes

Via de vernieuwde website lekkerwegmetgroepen.nl kun je groepuitjes boeken.

Op de website lekkerwegmetgroepen.nl zijn een paar dingen veranderd die het vooral makkelijker moeten maken om een groepsuitje te regelen. Nieuw is de koppeling tussen accommodaties en activiteiten in de omgeving. Heb je een leuke accommodatie gevonden, dan verschijnen er ook voorstellen voor activiteiten in de omgeving op het scherm. Deze kun je dan weer direct boeken. Andersom werkt het ook. Heb je een leuke activiteit gevonden dan zie je gelijk ook de dichtstbijzijnde overnachtingsmogelijkheden. Daarnaast kun je nu, zonder tussenkomst van een boekingskantoor, contact opnemen met de eigenaar voor meer informatie over een accommodatie of het maken van een reservering.

De campagne “Lekker weg met groepen” richt zich niet niet allen op de zakelijke vergader- en scholenmarkt. Fred Winkel van Zilte Zaken Alkmaar: “Met deze site willen we juist de “sociale markt” helpen, zoals families en vrienden voor hun jaarlijkse weekendje weg, dagje uit met vriendinnen, vrijgezellenfeesten, teambuilding, etc.” Er kan gezocht worden op provincie, soort activiteit, aantal personen en omgeving.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.