Open monumentendag

Open monumentendag 8

Zaterdag zijn er veel monumenten open voor publiek tijdens de Open monumentendag, zoals de Zaanse Schans.

Als je komende zaterdag nog niets te doen hebt is een bezoek aan de open monumentendag een aanrader. Zijn er monumenten bij jou in de buurt waar je altijd al eens hebt willen kijken maar dat nooit open is voor publiek? Dan heb je groot kans dat je er zaterdag wel een keer binnen kan kijken. Er zijn duizenden monumenten door heel Nederland die meedoen aan dit jaarlijkse evenement. En het mooiste is dat ze allemaal gratis toegankelijk zijn. Alle monumenten die meedoen zijn herkenbaar aan de Open Monumentendag-vlag.

Wil je weten waar je terecht kan bij de 26ste open monumentendag? Ga dan naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.