Overnachten in een Veluwse zwerfhut

Overnachten in een Veluwse zwerfhut 9

De Natuurmonumenten Veluwse Zwerfhut is helemaal van hout gemaakt. Foto: DeVeluwe.nl

Om dichter bij de natuur te komen kun je slapen in een Veluwse zwerfhut. De hut is helemaal van hout gemaakt en heeft een natuurdak dat deels steunt op een oude boomstam en is bedekt met mos en heide. Je vindt hem op Camping De Wije Werelt in Otterlo. De zwerfhut is in samenwerking met natuurmonumenten gemaakt, zij hebben voor het hout gezorgd. Dit komt namelijk uit het natuurgebied Planken Wambuis dat dichtbij ligt. De hut is gemaakt van Lariks hout omdat dat duurzaam is. De zwerfhut is comfortabel ingericht, beschikt over een complete keuken en sanitair met douche en toilet. Daarnaast staat er een bedstee, vide en potkachel. De Zwerfhut biedt plaats aan zes personen. De Natuurmonumenten Zwerfhut kan gebruikt worden als trekkershut voor wandelaars en fietsers, maar je kan er ook langer blijven.

Je verblijft al in de Natuurmonumenten Zwerfhut vanaf € 55,- per nacht. Leden van Natuurmonumenten krijgen 10% korting op een verblijf in de Zwerfhut. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.