Pré voor campers bij beurs


Camperbezitters onder de bezoekers van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (19 t/m 23 oktober 2012) kunnen dit jaar verblijven op een exclusieve camperparkeerplaats op het parkeerterrein P2 van de Jaarbeurs in Utrecht. Een verblijf op deze camperparkeerplaats, op loopafstand van het centrum, biedt een originele en aantrekkelijke mogelijkheid om een dag beurs te koppelen aan een bezoek aan Utrecht, bijvoorbeeld met een dagje shoppen of een bezoek aan het fraaie middeleeuwse centrum van de Domstad.

Een plek reserveren voor de camperparkeerplaats kan alleen in combinatie met een bezoek aan de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Onder het motto ‘vol is vol’ kunnen de liefhebbers gebruik maken van een tarief van 15 euro per nacht. De camperparkeerplaats biedt voldoende ruimte voor 195 voertuigen en wordt tot stand gebracht in een samenwerking tussen de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC), Kampeer en Caravan Jaarbeurs en Jaarbeurs Utrecht.

Culinair arrangement

Campers zijn zelfvoorzienend, zodat elektriciteit of een afvalwaterpunt op het terrein overbodig zijn. Wel kan vers water worden getapt. Vrijwilligers van de NKC zorgen voor een goede doorstroming en toezicht op het terrein. Voor de deelnemers aan de camperparkeerplaats heeft restaurant Zeyn in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht een speciaal culinair arrangement samengesteld.

Het aantal parkeerplaatsen is beperkt dus snel boeken is een eerste vereiste. Voor aanmelding en toegangskaarten met korting zie: www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl/kaartverkoop. De openingstijden van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs zijn dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.