Rotterdam-app uitgebreid met stadstours

De gratis Rotterdam-app is uitgebreid met vier verschillende stadstours.

Er was al een gratis Rotterdam-app maar deze mobiele stadsgids is nu uitgebreid met vier verschillende stadstours. Zo heb je een tour die je de beste plekken laat zien om te shoppen of een tour die je de culturele hoogtepunten van de stad laat zien. Als je een iPhone of een Android smartphone hebt kun je gebruik maken van de app. De kaarten zijn offline te gebruiken en op verschillende locaties geeft de app aan wat er op dat moment te zien of te doen is. Daarnaast bevat de app filmpjes, beschrijvingen, foto’s en audiobestanden om de tours te illustreren.

De gratis Rotterdam-app is te downloaden via de website of door een sms met ‘Rotterdam’ te sturen naar 5040. Alle tours beginnen bij stadspromotiecentrum  aan de Coolsingel in de binnenstad. Hier kun je ook terecht voor stadsplattegronden en diverse brochures met stadswandelingen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.