Shoptrip: Grootste schoenenzaak ter wereld


Fashionada’s kunnen een nieuwe bestemming op hun lijst voor shoptrips zetten. Dubai heeft vanaf oktober volgens eigen zeggen de grootste schoenenwinkel ter wereld. De winkel opent in oktober 2012 en heet “Level Shoe District“. Op zijn website meldt de winkel al trots dat de winkel 9000 vierkante meter beslaat (96.000 square feet). Dat is bijna 1 hectare, oftewel anderhalf voetbalveld. De winkel, die zowel mannelijk als vrouwelijke klanten bedient, biedt 250 verschillende merken, maar ook een voetspa, pedicurebehandelingen, VIP lounges en een Vogue Café and Vogue Espresso Bar. De schoenenschatkamer maakt onderdeel uit van de Dubai Mall, wat dan weer “het grootste winkelcentrum ter wereld is“. Kortom de ultieme plek voor shop-a-holics.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.