Slapen en sterren kijken in een kubus

In plaats van in een tent kun je nu in een sterrenkubus bij de boer slapen.

Slapen bij de boer houdt meestal in dat je in een tent slaap of bij de boer thuis. Nu kun je in Twente in een  houten sterrenkubus slapen op het erfgoed Bossem. De kubus is niet heel groot (9m2), er staat een 2-persoonsbed in en een slaapbank,  er is een douche, kitchenette en toilet. Daarnaast heeft de kubus een koepeldak waardoor je naar de sterren kan kijken. Er is plaats voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

Vlakbij de sterrenkubus staat een Saksische boerderij, daterend uit de 13e eeuw. Hier wordt je ontvangen en krijg je een ontbijtmand met lokale producten. Als je geen zin hebt om te koken kun je ’s avonds aanschuiven bij één van de tables d’hôte bij de omliggende boerenbedrijven. Je kunt er wandelen en fietsen in de  Twentse natuur. Of een bezoek brengen aan de Brandrode Runderen in de nabijgelegen veehouderij. Ook zijn er verschillende musea in de buurt.

Twee nachten in de kubus kost bij TravelBird €59,00 per persoon en €27,00 per kind. Het verblijf is inclusief ontbijtmand, ontvangst met koffie en thee, handdoekensets met zeepjes en WiFi. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.