Slapen in een Flevolandse boomhut

Slapen in een Flevolandse boomhut 8
Het heeft z’n tijd nodig gehad voordat de bomen in de Flevolandse polder groot genoeg waren, maar nu kan het dan toch: ze kunnen boomhutten dragen. En camping De Houtrib heeft de primeur. Vandaag is daar een nieuwe en bijzondere overnachtingsaccommodatie op hoogte, bestaande uit een geïsoleerde en afsluitbare hut met terras van ongeveer 16 m2 geopend. Kenmerkend is het unieke ophangsysteem; de Bome (zo heet de accommodatie) hangt daadwerkelijk aan de stam van de boom. Als onderdeel van de gevel is de boomstam zowel van binnen als van buiten zichtbaar en vormen ‘Bome’ en ‘stam’ één geheel.

De prijs voor een overnachting ligt tussen de 80 en 110 euro per nacht. Meer informatie is te vinden op: www.boomhutovernachtingen.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.