Sneeuwgarantie: Afzeggen 5 dagen voor vertrek

Sneeuwgarantie: Afzeggen 5 dagen voor vertrek 9
Het ergste dat je als wintersporter kan overkomen is dat vlak voor je vertrek blijkt dat op de plaats van (geboekte) bestemming geen sneeuw ligt. Pharos Reizen probeert een eind te maken aan deze nachtmerrie en introduceert deze maand wintersportvakanties met sneeuwgarantie. Klanten kunnen hun wintersportvakantie tot 5 werkdagen voor vertrek annuleren
indien er in het wintersportgebied geen pistes open zijn. De sneeuwgarantie is van toepassing op het overgrote deel van de Oostenrijkse vakanties van Pharos Reizen en op ongeveer de helft van de Franse wintersportvakanties. Pharos Reizen is volgens eigen zeggen een van de weinige touroperators die een dergelijke garantie biedt.

De ANWB-dochter introduceert de sneeuwgarantie als een extra zekerheid in economisch onzekere tijden. Algemeen Directeur Karianne van Rongen zegt: ‘We merken dat mensen in deze moeilijke economische tijden voorzichtiger zijn met het boeken van wintersportvakanties. Wij denken dat dit te maken heeft met het feit dat het een onzekere investering is: je weet immers niet zeker of er sneeuw ligt. Met onze sneeuwgarantie zorgen we dat mensen geen risico lopen: we bieden net dat beetje extra zekerheid dat mensen verwachten van een dochter van de ANWB.’

De ANWB-dochter biedt ook zekerheid voor ouders met hele jonge kinderen die toch willen skiën: bij een aantal vakanties kunnen zij gebruik maken van een ANWB-crèche, omdat de organisatie denkt dat de drempel minder groot is. Van Rongen motiveert: ‘Ik zou niet zo snel mijn kinderen bij een Franse crèche onderbrengen, maar wel bij een Nederlandstalige crèche van ANWB’.

Sneeuwgarantie: Afzeggen 5 dagen voor vertrek 10

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.