Tumbs up voor Duurzaamheid

Drie studenten gaan liftend van Groningen naar Kaapstad voor meer duurzaamheid.

Duurzaamheid is steeds belangrijker voor mensen. Kijk maar naar bijvoorbeeld het steeds grotere aanbod duurzame vakantiebestemmingen. Maar nog steeds zijn veel mensen niet bewust van de noodzaak om voor onze aarde te zorgen. Een van de projecten om die aandacht te vergroten is Thumbs Up Africa. Voor Thumbs Up Africa gaan 3 studenten liftend van Groningen naar Kaapstad voor een duurzame wereld. Ze gaan geld inzamelen om duurzaamheid onder de aandacht van jongeren te brengen.

En ze gaan niet alleen liften. Onderweg gaan ze ook kijken wat er aan duurzaamheid gedaan wordt op de plekken waar ze terecht komen. Daarnaast hopen ze met locals in gesprek te gaan over dit onderwerp. Ze zullen ook helpen als vrijwilligers bij lokale ontwikkelingsprojecten. Ze hopen de reis van 15.000 kilometer in drie maanden te doen.

Dit alles is voor de thuisblijvers te volgen via socialmedia. Het drietal zal een blog bijhouden van alles wat ze onderweg tegenkomen. Daarnaast zal er af en toe ook een cameraploeg komen om ze te filmen. Jij kan dit project ook sponsoren via de website. Lees meer over dit project op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.