Utrecht is op zoek naar spionnen

Utrecht is op zoek naar spionnen 8

Ontdek Utrecht op een andere manier met U-spy.

Utrecht is het decor van een nieuw actiespel waar je zelf aan mee kan doen. Het spel haalt zijn inspiratie uit de reeks van de ‘Da Vinci Code’ en ‘Mission Impossible’, maar je hoeft niet de hele wereld over want het speelt zich af in de Domstad. Net zoals in de films kom je verder door videoboodschappen en aanwijzingen die je onderweg verzameld. Op deze manier krijg je als spion opdrachten. Je beleeft een avontuur waar je intelligentie, creativiteit en doorzettingsvermogen getest worden en het enige wat je nodig hebt is een smartphone en internet.

U-Spy is een productie van het Utrechts artistieke gamebedrijf Monobanda in opdracht van de Gemeente Utrecht en Taskforce Innovatie Regio Utrecht. De eerste missie is in dienst van de heer Fresinger, een vreemde welgestelde man die op zoek is naar de waarheid achter een oude familielegende. De opdrachten leiden uiteindelijk naar een omvangrijke en belangrijke Utrechtse schat.

U-Spy is niet alleen een spionnenspel, maar ook een leuke kennismaking met Utrecht, één van de oudste steden van het land. De game is bedoeld voor iedereen die in Utrecht woont of er komt, maar de geheimen van de stad nog niet kent. Een fascinerend verhaal leidt de bezoeker langs verborgen historische locaties in de binnenstad.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Trailer voor U-Spy

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.