Vergaap je aan Italiaanse pracht

Meerijden met een Ferrari behoort tot de mogelijkheden.


Hoewel de beurs “Auto-Italia-Houten” bedoeld is voor kopers, zijn ook kijkers hartelijk welkom 6 en 7 oktober. Op de beurs zijn prachtige Italiaanse (sport)wagens te koop. Maar voor wie dat te duur is: Je kunt er ook een miniatuur aanschaffen van je favoriete auto.

“Recente veilingen tonen aan dat de Italiaanse klassiekers flink in de lift zitten. Beleggers hebben geen vertrouwen in de banken, maar spenderen liever hun geld in kunst en klassieke auto’s. Europa wordt leeg gekocht. Auto-Italia-Houten biedt de gelegenheid mee te profiteren van de beste en tevens meest aangename belegging”, zo schrijven de organisatoren.

De Italië-liefhebber kan bij de vele Italiaanse clubstands enthousiaste mensen ontmoeten, die alles kunnen vertellen over een vooroorlogse Fiat, een klassieke Lancia, Abarth, Alfa Romeo, Vespa of een hedendaagse Lamborghini. Op de parkeerplaatsen is het goed toeven. De Italiaanse autoliefhebber heeft de gewoonte met zijn Italiaanse auto naar Houten te reizen, daardoor zijn de parkeerterreinen meest rood gekleurd. Bezoekers kunnen ook tegen betaling meerijden in een Ferrari of Lamborghini.

Met name voor de dames zijn er ook stands met kleding, modeaccessoires en lekkere hapjes en drankjes uit Italië. Kijk voor meer informatie en deelnemers: www.auto-italia-houten.nl

Open: zaterdag 6 en zondag 7 oktober van 10-17 uur. Entree € 15,- Kind tot 12 jr. gratis (onder begeleiding) Parkeren gratis Expo Houten – Meidoornkade 24 – 3992 AE Houten (gelegen aan de A27, vlak onder Utrecht)

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.