Vier Halloween in een haunted house

Om echt te griezelen met Halloween moet je dit jaar in Europa-park zijn.

Ben je een echte griezelfan? Dan zou ik komende Halloween zeker naar Europa-park in Duitsland gaan. Het grootste pretpark van Duitsland neemt dit feest erg serieus en ze pakken het dan ook grootst aan. Overdag is het park versiert met pompoenen en kun je in alle attracties maar ’s avonds nemen zombie’s, monsters en vampiers het park over.  En om het griezelfeest helemaal compleet te maken heeft het park 5 haunted houses, die allemaal vernieuwd zijn dit jaar.

Drie van de vijf horrorhuizen zijn bedacht en gemaakt door het Nederlandse bedrijf. In „Down“ gaan de bezoekers letterlijk door een riool, waarbij de bijbehorende fauna natuurlijk niet kan ontbreken. Na een bezoek aan „Take Away“ kan je nooit meer onbevangen naar een Chinees restaurant. Wat je denkt daar achter de schermen aan te treffen, is in dit haunted house werkelijkheid. In „The Villa“, een victoriaans vervallen villa, wordt je welkom geheten door de oude gastheren. Maar of dit een warm welkom zal zijn? Bezoekers zullen opgelucht ademhalen als ze weer afscheid mogen nemen. Ook in de andere twee houses staan zombies („Zombieville“) en mijnwerkers („Be Mine“) klaar om de onverschrokkenen te ontvangen.

Tijdens de Horror Nights kan je even op adem komen tijdens de ijsshow „Horror on Ice Part III“. Om 21.00 en 22.30 uur verzorgt Marc Terenzi samen met de artiesten van Europa-Park een spannende live-show met rockmuziek en schaatskunsten van het hoogste niveau. Stoom afblazen kan om 23.00 uur ook in de „Vampire’s Club“. Zombies en vampieren nodigen de bezoekers uit in de dansclub.

De „Horror Nights starring Marc Terenzi“ vinden van 28 september tot en met 3 november 2012 iedere vrijdag en zaterdag plaats, daarnaast ook op 2 en 21 oktober en dagelijks tijdens de Festivalweek van 26 oktober tot en met 3 november. Toegang tot de “Horror Nights” wordt aanbevolen voor personen vanaf 16 jaar.

Voor meer informatie ga je naar de website.

 

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.