Waarom Engels leren in Engeland heerlijk kan zijn voor jong en oud

Waarom Engels leren in Engeland heerlijk kan zijn voor jong en oud 17

Vaak vergeten we hoe mooi onze buurlanden zijn. We nemen ze graag voor lief en vertrekken bij voorkeur naar landen waarvoor je minstens 5 uur moet vliegen. Voor mensen met kinderen werkt dat vaak toch net iets anders. Vandaar dat wij de afgelopen zomer van een noodzaak een deugd gemaakt.

Het is belangrijk om kinderen van jongs af aan een vreemde taal te leren. Vandaar hadden wij hen ingeschreven voor een taalcursus Engels in Engeland.  (Neem vooral een kijkje hier voor meer informatie over taalreizen voor junioren). Onderwijl zij Engels aan het leren waren in een groot zomerkamp gingen wij lekker op zoek naar de mooiste plekken in Engeland om daarna de kinderen op te halen en samen met hen verder door Engeland te reizen.

Brockenhurst

Een prachtige stadje gelegen in het midden van een nationaal park. Je begint de dag goed in een romantisch gasthuis met ontbijt op bed. Vervolgens neem je de fiets en verken je de omgeving. The New Forest bied je een weelde aan wilde dieren en natuur. Sluit de dag af met een traditionele high tea in  één van de twee schattige theehuisjes.

Thaxted

Waarom Engels leren in Engeland heerlijk kan zijn voor jong en oud 18

Dit is een pittoresk dorp in het midden van provincie Essex. De prachtige omgeving en de architectuur van de gebouwen lijken wel uit een schilderij te komen. In dit plaatsje vind je nog authentieke kruideniers en bakkers. Vanuit de middeleeuwse kerk heb je een prachtig uitzicht over de stad en de weidse omgeving. De tijd lijkt wel stil gestaan te hebben in Thaxted en het is daarom een heerlijke plek om tot adem te komen.

Painswick

Dit stadje was vroeger het hart van de Britse wol industrie.  Het stadje heeft in de afgelopen jaren zijn ouderwetse karakter weten behouden.  Geniet van de smalle straatje smet kinderkopjes en bezoek de wereld beroemde Rococo tuin met duizend verschillende planten en bloemen.

Kent

Waarom Engels leren in Engeland heerlijk kan zijn voor jong en oud 19

Dit gebied word ook wel de tuin van Engeland genoemd. Kent dankt deze naam aan het grote aantal tuinen, kastelen, bossen en parken wat het gebied rijk is. Daarnaast kan je er genieten van de Middeleeuwse architectuur in elk dorp.

Deze vier plaatsen hebben onze harten stiekem helemaal veroverd. Engeland heeft een schat aan mooie historische steden, adembenemende landschappen en pittoreske dorpjes. Daarnaast is het land gemakkelijk te bereizen met het openbaar vervoer. Kortom een rondreis Engels is een perfecte vakantie bestemming met of zonder kinderen. De taalcursus van de kinderen kan overigens ook door volwassenen gevold worden via één van de vele taalreis organisaties (http://www.esl-taalreizen.com).

Waarom Engels leren in Engeland heerlijk kan zijn voor jong en oud 20

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.