Wie is de Mol? uit Afrika

Het reis- en spelprogramma Wie is de Mol? van de AVRO komt in een nieuwe reeks vanuit Zuid-Afrika. Dat blijkt uit beelden die de omroep online heeft gezet. Tijdens het populaire spelprogramma maakt een team van bekende Nederlanders op uitdagende wijze kennis met de Zuid-Afrikaanse natuur en cultuur. De in totaal tien uitzendingen zijn in juni opgenomen 2012 op meerdere locaties in verschillende provincies in Zuid-Afrika. Donderdag 10 januari 2013 start het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?

Bangu Masisi, directrice South African Tourism Nederland: “”Wij zijn erg trots en blij met de grote rol die Zuid-Afrika speelt in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Dit boeiende tv-programma laat bijzondere, nieuwe plekken zien aan het Nederlandse publiek. Voor ons was dit een geweldig project waar we met veel plezier aan mee hebben gewerkt”.”

Bekijk hier de (ultrakorte) trailer van Wie is de Mol? editie 2013.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.