Wintersport in Tsjechië

Tsjechië is een goedkoper alternatief voor een wintersport vakantie.

Als je de prijzen van wintersport in de populaire wintersport landen een beetje zat bent in Tsjechië een alternatief. Op 9 uur rijden van Utrecht ligt het Reuzengebergte waarin de vijf meest populaire wintersportgebiedenvan Tsjechië zich bevinden: Harrachov, Rokytnice nad Jizerou, Paseky nad Jizerou, Rejdice en Príchovice. je kunt een skipas kopen waarmee je toegang hebt tot die vijf skigebieden. Je kunt in het gebied skiën, snowboarden, langlaufen en paragliden. Daarnaast is de apres ski ook niet duur, je hebt een biertje voor 50 cent.

Ook op cultureel gebied is er wat te doen in het Reuzengebergte. De streek staat bekend om glas- en kristalproductie, zo is er in Harrachov een glasmuseum. In dezelfde plaats is ook een bierbrouwerij waar je je eigen bier kan brouwen. Ook naar Tsjechische traditie is wellness, zo kun je chocolade massages, anti-stress massages, aromatherapie en schoonheidsbehandelingen doen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.