Wintersport in Värmland

Op wintersport in Värmland kun je er voor kiezen om een sneeuwscootersafari te doen.

Als je wintersportbestemmingen denkt is Zweden misschien niet het eerste land wat in je opkomt maar daar hebben ze ook wintersport. In Värmland bijvoorbeeld kun je verschillende dingen doen tijdens de winter. Ze hebben er de Hovfjället met 15 pistes waar je kunt gaan skiën en snowboarden. Of je kan naar een snowpark gaan waar je jumps, rails, corners en tabletops vindt om trucs te oefenen. Maar er is meer dan alleen skiën, je kunt er ook op sneeuwschoenen wandelen, een sneeuwscootersafari maken, langlaufen en ijsvissen. Värmland ligt in het hart van Scandinavië, op drie tot vier uur afstand van de vliegvelden rond Stockholm (Arlanda, Bromma, Skavsta), Göteborg (Landvetter, Save/City), Linköping en Oslo (Noorwegen).

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.