Zonder sneeuwketting naar Franse Alpen

Je kan nu met een speciale Ski-Thalys bij de pistes van de Franse Alpen komen.

De zomervakantie is echt weer afgelopen. Iedereen moet weer naar school en aan het werk. Nu we nog genieten van de laatste zomerzon beginnen de plannen voor de wintersport zich al te vormen. Er is nu een hele nieuwe manier om bij de pistes te komen, namelijk met de trein. De speciale Thalys rijdt van 22 december 2012 tot en met 30 maart 2013 elke zaterdag vroeg in de ochtend vanuit Amsterdam, Schiphol en Rotterdam naar Chambéry, Albertville, Moutiers, Aime-La Plagne, Landry en Bourg St. Maurice. En ook voor sneeuwvakanties geleden vroegboekkortingen want vanaf 6 september kun je voordelig kaarten bestellen voor deze Ski-Thalys.

“Het is een fijn vooruitzicht om in de trein te stappen en in amper 7,5 uur vanuit Rotterdam al in Bourg St. Maurice uit te kunnen stappen. Sneeuwkettingen zijn niet nodig, geen file of dure tolwegen onderweg, de vakantie is eigenlijk bij het instappen al begonnen. Reizigers reizen comfortabel en snel naar de skipistes. Daarnaast bieden we in samenwerking met onze andere partners korting aan op skihuur, autohuur en korting op hotels. Op onze website kunnen reizigers hierover meer gedetailleerde informatie vinden. Kortom, we bieden een verzorgde trip naar de sneeuw”, zegt Patricia Baars van Thalys International.

De tickets naar Franse Alpen voor de Ski-Thalys zijn verkrijgbaar vanaf 69 euro per enkele reis (No-Flex tarief – Comfort 2-klasse). Voor de Comfort 1-klasse zijn tickets verkrijgbaar vanaf 99 euro (Semi-Flex tarief). Reizigers in Comfort-1 kunnen genieten van alle diensten die een reis uniek en anders maken, zoals een maaltijd die wordt geserveerd aan de zitplaats. Ook kranten en Wifi zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.