333Travel nu ook naar Amerika

333Travel nu ook naar Amerika 9

Als je naar Amerika gaat kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stedentrip New York.

Je kon met 333Travel al naar Azië en onlangs zijn ook Nieuw-Zeeland en Australië als bestemmingen toegevoegd. Maar ze blijven verder uitbreiden want ook populaire reisbestemming Amerika behoort nu tot de keuze bij de reisorganisatie. 333Travel verzorgt individuele reizen. Als je naar Amerika wil reizen kun je uit verschillende reizen kiezen zoals Fly drives, een stedentrip New York, camper- en strandvakantie en verschillende tours en excursies. Je kan zelf je eigen reis samenstellen bij de organisatie of  een starterspakket nemen waarmee je de eerste paar dagen door de organisatie laat regelen en de rest zelf doet. Waar je allemaal uit kan kiezen kun je bekijken in de nieuwe reismagazines naar Amerika en Australië & Nieuw-Zeeland die eind oktober gratis te bestellen zijn op de website.

Om de mogelijkheid van reizen naar Amerika te lanceren gaat Ruud de Wild van radio 538 vanaf 2 november een week lang radio maken vanuit New York. De luisteraars van 538 maken kans op een gratis 5 daags arrangement naar New York verzorgd door 333Travel. Ga naar de website voor meer informatie over de reizen naar Amerika.

333Travel nu ook naar Amerika 10

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.