50 nieuwtjes over winters Zwitserland

50 nieuwtjes over winters Zwitserland 9
Het Zwitserse verkeersbureau heeft een persbericht gestuurd met vijftig nieuwtjes over het komende wintersportseizoen in het land. Berichten als: “De Zwitserse skigebieden investeren weer flink om nog aantrekkelijker te worden voor de veeleisende wintersporter. Nieuwe liften, meestal ter vervanging van oudere installaties, zorgen voor een sneller en comfortabeler transport naar de mooiste pistes.” En: “Graubünden, Laax. De nieuwe 6-persoonsstoeltjeslift Treis Palas – Crap Masegn zorgt ervoor dat de pistes rond het centrale punt Crap Sogn Gion verder ontlast worden. De nieuwe 6-persoonsstoeltjeslift Plaun Lavadinas – Fuorcla da Sagogn vervangt de laatste 2-persoonsstoeltjeslift van het skigebied. De stoelen zijn verwarmd en exclusief door Porsche ontworpen. Door het gewijzigde traject zijn enkele nieuwe pistes ontwikkeld. www.laax.com

Die vijftig nieuwtjes zijn hier te lezen in dit pdf-bestand.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.