ANWB helpt bij caravan-koop

Kamperen in Oostenrijk.
Wie een nieuwe caravan, camper, vouwwagen of voortent zoekt, kan vanaf nu terecht op de nieuwe online ANWB Kampeer en Caravan Koopwijzer. Via anwb.nl/caravankoopwijzer kan de kampeerder zijn kampeermiddel vinden. De nieuwe koopwijzer is vandaag officieel gepresenteerd op de openingsdag van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

De koopwijzer werkt als volgt: Je kunt zoeken op prijs, merk, model, aantal slaapplaatsen, gewicht en gewenste opties. Daar rollen dan op maat de meest geschikte merken en modellen uit. Caravanners kunnen bovendien uitvinden of hun huidige of toekomstige auto wel of niet geschikt is voor de uitverkozen caravan. Deze nieuwe gratis digitale service komt in de plaats van de papieren koopgids die decennialang in het oktobernummer van het ANWB-magazine Kampeer en Caravan Kampioen is gepubliceerd.

“De koopgids is jarenlang voor veel lezers een betrouwbare informatiebron over nieuwe merken en modellen geweest, zegt hoofdredacteur Ed Lodewijks,” maar de mogelijkheden om via internet snel en nauwkeurig uit te vinden wat jij precies zoekt zijn vele malen groter.” Bovendien wordt de informatie dagelijks ververst.

In 2013 wordt de online Caravan Koopwijzer uitgebreid met extra functies. De Koopwijzer is onafhankelijk en biedt informatie en vergelijkingsmogelijkheden voor caravans, tenten, vouwwagen, campers en andere kampeermiddelen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.