Bijzondere combinatiereis

Van het vrijheidsbeeld in New York naar het stand van Barbados in een reis.

Een nieuwe manier van reizen is eigenlijk twee reizen in een maken. Je kan nu in een 12-daagse reis naar New York en Barbados. Zo hoef je niet te kiezen tussen een stedentrip of een standvakantie maar doe je het gewoon allebei. New York is een van de populairste stedentrips onder de Nederlanders. Je kan in de stad dan ook veel doen in een paar dagen zoals het het vrijheidsbeeld bezoeken, naar The Empire State building of shoppen in een van de vele warenhuizen. Maar New York is ook erg druk dus als je na een paar dagen genoeg gezien hebt kun je zo naar Barbados vliegen. Een vlucht van 4 uur en 3370 kilometer verder lig je op het strand en geniet je van het tropische eiland. Barbados heeft ook nog meer te bieden dan alleen aan het strand liggen, je kunt er bijvoorbeeld gaan surfen of het eiland verkennen en met de locals een drankje doen in een rumshop. Zo combineer je  Barbados en New York in een reis.

Deze combinatiereis is te boeken vanaf €1.950,- p.p. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.