Camper (vh jaar) steeds vaker voor 40’er

Jurgen Janssens bij de Camper van het Jaar.Hier boven een interview met Jurgen Janssens over de Camper van het jaar.

Campers worden steeds vaker gekocht door veertigers en daarmee wordt het beeld van “een recreatiemiddel voor mensen op leeftijd” teniet gedaan. Jurgen Janssens van Budget Caravans & Campers ziet dat meer en meer mensen tussen 40 en 55 jaar het geld hebben om deze droom ‘van vrijheid’ te kopen. Hij draagt daar aan bij door de volgens hem goedkoopste camper van Nederland te leveren, die tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs de prijs van Camper van het Jaar 2013 kreeg. Janssens levert met zijn bedrijf de Roller Team Livingstone 255.

Elke Dag Vakantie keek op de 2e dag rond tijdens de beurs. Ondanks dat deze zaterdag bijna ‘heel Nederland’ herfstvakantie heeft, was het niet echt druk in Utrecht. Er stonden opmerkelijk veel campers uitgestald en duidelijk minder caravans en vouwwagens. Hier onder een impressie in beeld van de beurs, die nog tot en met dinsdag 23 oktober te bezoeken is. Onderop een video.

Bijzondere pannen: Wacky Practicals, die helemaal op te vouwen zijn en in flitsende kleuren. Meer informatie: www.topleisureproducts.nl

Heb je een camper, wil je natuurlijk ook nog wel een autootje mee…

Weer genoeg te beleven en bekijken tijdens de beurs.


[geolocation]

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.