DFDS Seaways begint eigen weblog


DFDS Seaways wil zijn eigen verhaal vertellen. Volgens de ferrymaatschappij is daar alle aanleiding toe. “Geen overtocht vanuit IJmuiden naar Engeland of Schotland is dankzij de reizigers hetzelfde en achter de schermen is er dagelijks een bijzondere bedrijfsdynamiek. Of het nu gaat om een bijzondere reiservaring, shoppingtips voor de stad Newcastle of een bijzondere accommodatie in Schotland, vanaf vandaag zijn wekelijks opmerkelijke, grappige en informatieve blogartikelen te lezen over de ferrymaatschappij en haar bestemmingen. Geschreven door 6 bloggers die in verschillende rollen werkzaam zijn bij DFDS Seaways”, zo meldt de maatschappij.

Waar staan de letters van DFDS eigenlijk voor? Hoeveel mensen werken er aan boord in de keuken? En welke voetbalwedstrijd uit de Engelse Premier League mag je als liefhebber absoluut niet missen? Al deze onderwerpen, en meer, zullen op het DFDS Blog worden aangestipt. “Er gaan veel verhalen schuil achter een organisatie als DFDS Seaways. Het bedrijf heeft een rijke historie en bezit ontzettend veel kennis over de bestemmingen in Noord-Engeland. Het past bij deze tijd om meer van deze informatie te delen met onze passagiers en fans”, licht Teun Wim Leene, directeur DFDS Seaways Nederland, toe. “En één ding wisten we vooraf heel zeker; onze eigen medewerkers zouden een cruciale rol spelen bij het blog. Zij zijn de experts en voor klanten nu direct benaderbaar.”

Over DFDS Seaways
De Deense maritieme en logistieke organisatie DFDS Seaways, opgericht in 1866, biedt in Nederland een dagelijkse overtocht aan van IJmuiden naar Newcastle. Deze route is de snelste en meest noordelijke verbinding van Nederland naar Engeland en Schotland. Jaarlijks maken een half miljoen passagiers de overtocht. Daarnaast voert DFDS Seaways dagelijks 44 overtochten uit van Noord-Frankrijk (Calais en Duinkerken) naar Zuid-Engeland (Dover) over het Kanaal.
In Noord-Europa is DFDS Seaways de grootste ferrymaatschappij. In totaal zijn er 5100 medewerkers werkzaam in 20 landen en bestaat het netwerk uit 25 routes met 60 schepen voor passagiers, voertuigen en vracht.

Het weblog van de maatschappij is hier te vinden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.