Duinrell langer open dit seizoen

Duinrell langer open dit seizoen 9

Dit jaar blijft Duinrell langer open, tot 2 november.

Duinrell is dit jaar in de herfstvakantie en daarna tot 2 november open voor publiek. Naast de andere attracties is er dit jaar een nieuwe attractie bijgekomen. De familieachtbaan, waarin je in vliegende vaart tussen de bomen door scheert, is 361 meter lang met een toppunt van 15 meter hoog.
Het Tikibad in Duinrell is na sluiting van het attractiepark tot 22.00 uur open. Daarnaast blijft het bad open als het attractiepark sluit na 2 november. Vanaf 3 november tot de kerstvakantie is het Tikibad dagelijks geopend. Met uitzondering van de kerstvakantie dan sluit het bad op maandag.
Je kan na de sluiting van het attractieapark ook nog een bungalow huren op het park, vanaf hier kun je naar steden zoals Den Haag, Leiden en Delft, maar ook naar vele musea of Madurodam. En het Tikibad is gratis bij een verblijf. In de maanden november en december blijft een midweek of langweekendverblijf in een Duingalow, die zijn te reserveren van eenvoudig tot luxe.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.