Duizend keer naar Miniworld beloond

Duizend keer naar Miniworld beloond 8
Fans moet je koesteren. Dat doet Miniworld Rotterdam dan ook. Adrie Holleman, een 58-jarige inwoner uit Rotterdam, is de trouwste fan van Miniworld Rotterdam. Deze week werd zijn 1000ste bezoek aan Miniworld Rotterdam sinds de opening in 2007 feestelijk gevierd. Bijna elke dag dat Miniworld Rotterdam open is, komt Adrie op bezoek. En op de vraag of het nooit saai wordt voor hem antwoordt hij: “Nooit, ik ontdek elke keer iets nieuws”.

Ter ere van Adrie zijn 1000ste bezoek aan Miniworld Rotterdam werd door de mini-bewoners een speciaal plantsoen aangelegd in de miniatuurwereld: het ‘Adrie Holleman plantsoen’. Dit plantsoen werd officieel geopend waarbij een miniatuur-lintje doorgeknipt werd. Adrie kreeg bij zijn 250ste bezoek al een eigen miniatuur-standbeeld en werd er een straat naar hem genoemd: de ‘Adriekade’. Bij zijn vijfhonderdste bezoek ontving Adrie van de directeur van Miniworld Rotterdam een gouden ambassadeurskaart, waarmee hij voor altijd gratis Miniworld Rotterdam kan bezoeken. www.miniworldrotterdam.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.