Eerste grote appartementen hotel

Het eerste grote appartementen hotel opent zijn deuren in Amsterdam.

Het eerste grote appartementen hotel in Amsterdam gaat 15 oktober open. Wat dit hotel bijzonder maakt in tegenstelling tot andere appartementen verhuurders is dat ze een hotelvergunning hebben. Normaal moet een appartement in Amsterdam minstens 5 dagen verhuurd worden maar door deze vergunning mogen deze appartementen ook voor 1 nacht verhuurd worden. Amsterdam Identity Apartments, zoals het hotel heet, opent zijn eerste vestiging in Amsterdam Sloterdijk. Het is gevestigd in een voormalig kantoorpand.

Half december zullen 55 appartementen te huren zijn, Je kan kiezen tussen studio’s en  één- twee- & drie slaapkamer appartementen. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer. Tevens heeft ieder appartement een eigen woonkamer en keuken. Begin 2014 zullen er 107 appartementen geopend zijn. Daarnaast heeft het gebouw ook een receptie, sauna, fitness, roomservice en wasserette.

Amsterdam Identity Apartments is de eerste locatie van het initiatief City Identity Apartments, ze willen in hun appartementen de lokale identiteit terug laat komen. Dit doen ze door zelf de meubels en lampen te ontwikkelen en te laten produceren in samenwerking met Osca Blom-Reuchlin (Sofa Studio LLC). En de kunst op de muur maken ze in samenwerking met Teun Buma (Teunart).

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.