Halloween ook in Disneyland

Halloween ook in Disneyland 9

Tijdens het Disney’s Halloween Festival nemen de Disney schurken het park over voor een maand.

Het 20 jarige jubileum feest wordt ruw verstoord met Halloween, maar stiekem ook wel leuk. De Disney schurken nemen het park over voor het 35 daagse halloween feest. Disney Schurken als Cruella de Vil, Jafar en de heks van Sneeuwwitje het Disneyland Park laten je schrikken, maar om het goed te maken kun je ook met ze op de foto. Main street USA wordt overgenomen door geesten, de alleroudste bewoners en bezoekers uit de straat laten hun gedaante zien tijdens halloween. Op town square heeft Goofy wel een hele rare machine gebouwd. Hij maakt Goofy bonbons midden op het plein, en hij nodigt je uit om te komen kijken hoe deze vreemde snoepjes gemaakt worden in de machine.

Daarnaast is er ook iets bijzonders dit jaar. Tim Burton’s verhalen komen naar Disneyland Paris. De figuren uit ‘The Nightmare before Christmas’ van de beroemde filmregisseur Tim Burton verwelkomen je in het park. De karakters uit zijn allernieuwste film ‘Frankenweenie’ nemen met griezelige artikelen de winkeltjes in het Park over. Je kan ook dit jaar een rondje lopen over de begraafplaats van Jack en Sally. Hier kom je terecht in de wereld van ‘The Nightmare before Christmas’.

Naast al het gegriezel op straat zijn er ook verschillende halloween shows:

Terrorific Night
Je ergste nachtmerries worden werkelijkheid tijdens de Terrorific Night op 26 en 27 oktober van 20.30 tot 01.00 uur in het Walt Disney Studios Park. Enge monsters, ondefinieerbare figuren én spannende attracties bieden je een super spannende en griezelige Halloweenavond! De kosten voor deze avond bedragen €35 per persoon en we raden af om kinderen onder de 12 jaar mee te nemen.

Disney’s Halloween Party
Dit wordt een absolute knaller! Op 31 oktober geeft Disneyland Paris een groot en onvergetelijk Halloweenfeest van 21.00 tot 01.00 uur in het Disneyland Park. Straat entertainment en de prachtige shows zorgen voor een mooie avond tijdens de 20e verjaardag van Disneyland Paris. Als je naar deze Halloween Party moet je wel een kostuum aandoen.
Aan het eind van de avond zullen de Disney Schurken de bezoekers uitnodigen om de Disney Dreams! show te bewonderen. De kosten voor dit feest bedragen € 35 per persoon en kinderen onder de 3 jaar mogen gratis mee.

Het Disney’s Halloween Festival is van 1 oktober en 4 november. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.