Kaprun staat al op de ski’s

De sneeuw is al in alle hevigheid gevallen dit weekend. Wie dan ook de zoekopdracht ‘snow’ en ‘recent’ afvuurt op YouTube krijgt direct een stroom video’s uit alle delen van Europa, want dwarrelende sneeuwvlokken blijven een enorme aantrekkingskracht op de mens uitoefenen. Het NOS-journaal toonde beelden van Fransen die moesten ploeteren om een dik pak sneeuw weg te werken om bij de voordeur te kunnen komen. In Polen waren er beelden van mensen die vast de cd met kerstliedjes opzetten, terwijl het landschap achter de ramen wit werd. Op YouTube ook vrolijke beelden van Kaprun in Oostenrijk, waar al druk geskied wordt. Kijk hier onder hoe het er toe gaat (toen we deze video plaatsten waren er 0 kijkers geweest, zo actueel…).

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.